Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4
Example Frame
       

 

     

 


Referenties over opdrachten vanaf 2016 zijn op verzoek opvraagbaar.


 

DECEMBER 2015
“Ellen heeft bij onze bank de afgelopen maanden als teamleider Verzekeren zeer goed werk geleverd. Zij heeft zelfstandig een (Verzekeringdesk) team opgebouwd. Vanaf sollicitaties tot inrichting, werkprocessen op orde brengen, medewerkers in hun kracht zetten en resultaten halen én de successen vieren! Als manager is het erg fijn om met Ellen samen te werken. Ze heeft weinig woorden nodig om veel werk te verzetten. Daarnaast houdt ze je goed op de hoogte en krijg je alleen de informatie die je nodig hebt om een beslissing te nemen. Waarbij ze meestal al een zeer goed voorstel bij zich heeft om over te beslissen. Haar kracht zit in het écht verbinden van mensen en van nieuwkomers collega’s te maken. Ze blijft in contact met haar omgeving maar heeft constant het vermogen om er boven te hangen. Haar allergrootste kracht is dat zij vanaf dag één in je organisatie past en zo toch veranderingen voor elkaar krijgt.”
Ton Waldschmit | manager Risicobeheer & Assurantiebemiddeling
Rabobank De Kempen


 

JULI 2015
“Ellen is een enthousiaste en sterk betrokken collega (Ellen heeft een hoge intrinsieke motivatie). Ellen weet op een prettige manier de collega’s uit haar team scherp te houden en staat zelf open voor positief kritische feedback. Ellen heeft een zéér belangrijke bijdrage geleverd aan de realisatie van alle doelstellingen in ons AOV project (klanttevredenheid, kwaliteit en kwantiteit). Doelstellingen die bij aanvang van het project erg uitdagend gesteld zijn en waarmee we echt een topprestatie hebben geleverd!”

Arend Jan van de Kerk | manager Private Banking
Rabobank De Kempen 

JUNI 2014
“Ellen heeft binnen onze afdeling veel indruk gemaakt. Zij heeft het vermogen om met eigenheid de kleur van de omgeving aan te nemen. Hierdoor wordt zij snel opgenomen als lid van een team, terwijl zij haar visie en kennis met het team deelt. Daarnaast is zij open en oprecht en erg fijn om mee te werken. Ze is zeer deskundig en altijd bereid om haar mening bespreekbaar te maken. Als manager is het fijn om Ellen als collega te hebben. Zij stelt veel vragen en geeft regelmatig feedback. Haar bescheidenheid stelt haar in staat om boven het maaiveld uit te komen en toch een onderdeel van het team te blijven.”

Ton Waldschmit | manager Risicobeheer & Assurantiebemiddeling
Rabobank De Kempen


 

NOVEMBER 2013
“Ellen is vanaf dag één betrokken bij de bank en stelt zich flexibel op qua werkzaamheden. Door haar enthousiasme heeft ze een positieve uitwerking op het team. Ze heeft een prima bijdrage geleverd aan het project conversie BCP naar Zeza.”

Kevin van den Broek | teamleider verkoop & serviceadviseurs
Rabobank Altena


 

SEPTEMBER 2013
“Ellen is vanaf dag een betrokken bij de bank en onze klanten. Ze is pro actief, loopt voorop, neemt mensen mee én denkt gevraagd en ongevraagd mee over lopende vraagstukken.
Als we iemand nodig hebben op welke functie dan ook, bel ik eerst naar Ellen.
Als zij kan komen dan weet je zeker dat je met kwaliteit en zonder zorgen verder kan.”

Jorine van de Corput | manager verzekeringen
Rabobank Tilburg en omstreken


 

OKTOBER 2012
“Ellen heeft met veel gedrevenheid en kennis van zaken haar rol van Poortwachter binnen Rabobank Bernheze Maasland uitstekend vervuld. Ze heeft daardoor een goede bijdrage geleverd aan een betere kwaliteit van advies aan onze klanten en het voldoen aan de Zorgplicht! Daarnaast is Ellen een fijne collega om mee samen te werken”

Louis Steijvers | manager verzekeringen
Rabobank Bernheze Maasland


 

DECEMBER 2011
“Heb je 'plug en play' hulp nodig? Neem dan contact op met Ellen. Ze is een harde werker en zeer flexibel. Ze gaat direct aan de slag, en heeft tegelijkertijd de capaciteit om zich in te leven in de ander en mee te denken om zaken te verbeteren. Een fantastische samenwerking is het gevolg. Ellen bedankt!”

Brigit Hulsman | coöperatieadviseur
Rabobank Het Groene Woud Zuid


 

DECEMBER 2011
“Ellen is een echte aanpakker en doorzetter.
Bij onze lokale bank heeft ze met veel toewijding en enthousiasme een groot project mee gedraaid op de afdeling Communicatie & Coöperatie. Het is een plezierige collega die zich voor tweehonderd procent inzet en die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft.”

Estella Kamphuis | communicatie-adviseur
Rabobank Het Groene Woud Zuid


 

DECEMBER 2010
"Gedurende een aantal maanden heeft Ellen verzekeringswerkzaamheden uitgevoerd voor onze bank. Zij heeft dit met veel inzet en passie gedaan. de vooraf gestelde doelen heeft ze bereikt. Ellen is initiatiefrijk en klantgericht en weet klanten en collega's voor zich te winnen."

Remco van Gils | manager bedrijven advies en verzekeringen
Rabobank De Leijstroom


 

NOVEMBER 2010
"Ellen heeft ons ca. 2 jaar ondersteund. We hebben haar leren kennen als een prettige collega, met veel vakkennis. Ze neemt haar werk zeer serieus en denkt oplossinggericht mee. Ellen is een harde werkster en bovendien flexibel inzetbaar. Zodra wij weer extra handjes nodig hebben, bellen we zeker als eerste Aquilus!"

Onno van de Geijn | eigenaar
Van de Geijn & Partners


 

JUNI 2010
“Ellen was vanaf binnenkomst deel van ons kantoor, of ze nooit ergens anders gewerkt had. Ze werkt op een proactieve manier om zo haar steentje bij te dragen aan een efficiënte bedrijfsvoering”

René Knoops | eigenaar
Het Raadhuis Verzekeringen & Hypotheken